Translate

ΟΠΣ Ικαρίας στο Φλικρ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πρόγραμμα Εκδρομών και Δράσεων 1ου 4μήνου 2015

.....

.Πρόγραμμα Εκδρομών και Δράσεων 1ου 4μήνου 2015
 

Χαίρετε μέλη και φίλοι.
Παρακάτω δημοσιεύουμε το πρόγραμμα του τρέχοντος τετραμήνου (Ιανουαρίου - Απριλίου 2015).  Δεν προσθέσαμε λινκς, φωτογραφίες κτλ. ώστε το κείμενο να είναι απλό και ευανάγνωστο. Κρατήστε σημειώσεις.





  • ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

    Κυριακή 18 Ιανουαρίου: Έρευνα και ασφάλιση του υπόλοιπου της διαδρομής "Γύρος του Ράντη" (κορυφογραμμή - Φραντάτο)  από ομάδα εθελοντών με αρχηγό τον Α. Καλοκαιρινό.

 
.

  • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

    α) Κυριακή 1 Φεβρουαρίου: μεγάλη πεζοπορία μελών και φίλων του Συλλόγου σε όλο το μήκος της διαδρομής "Γύρος του Ράντη" (Πετροπούλι - Φραντάτο). Διάρκεια: 7 ώρες. Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος. Ώρα συνάντησης: 8:30 πμ. Αρχηγός: Α. Καλοκαιρινός.

    β) Κυριακή 8 Φεβρουαρίου: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου. Υπεύθυνος: Λ. Καρούτσος.


    γ) Κυριακή 15 Φεβρουαρίου: μεγάλη κυκλική πεζοπορία μελών και φίλων του Συλλόγου στη διαδρομή "Γύρος των Ραχών" (Χριστός Ραχών - Άγιος Δημήτριος - Πλατανίδι - Άγιος Πολύκαρπος - Μονή Μουντέ - Χριστός Ραχών). Διάρκεια: 6 ώρες. Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος. Ώρα
    συνάντησης: 8:30 πμ. Αρχηγός: Λ. Καρούτσος.
 
.


  • ΜΑΡΤΙΟΣ

    α) Κυριακή 1 Μαρτίου: μεγάλη κυκλική πεζοπορία μελών και φίλων του Συλλόγου στη διαδρομή "Γύρος της Ανατολικής Μεσαριάς" (Κεραμέ Ευδήλου - Δρούτσουλας - Ακαμάτρα - Κεραμέ). Διάρκεια: 6 ώρες. βαθμός δυσκολίας: Μικρός. Ώρα
    συνάντησης: 8:30 πμ. Αρχηγός: Ξ. Αποστολοπούλου.

    β) Κυριακή 15 Μαρτίου: Ορεινή Ποδηλασία στη διαδρομή "Μονή Μουντέ - Μονή Θεοκτίστης - Κάμπος". Καιρού επιτρέποντος, η ποδηλασία μπορεί να γίνει εναλλακτικά σε μεγαλύτερο υψόμετρο, στη διαδρομή "Αμμούδια - Πέζι - Βρακάδες". Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος. Ώρα
    συνάντησης: 8:30 πμ. Αρχηγός: Λ. Καρούτσος.

    γ) Κυριακή 29 Μαρτίου: πεζοπορία μελών και φίλων του Συλλόγου στο ανατολικότερο, τελευταίο τμήμα του μεγάλου Μονοπατιού της Κορυφογραμμής, στη διαδρομή "Καταφύγι - Έξω Φάρος". Διάρκεια: 5 ώρες. Βαθμός δυσκολίας: Μικρός. Ώρα
    συνάντησης: 8:30 πμ. Αρχηγοί: Γ. Κέφαλος και Γ. Βιτσαράς.
 
.
.

  • ΑΠΡΙΛΙΟΣ

    Κυριακή 19 Απριλίου: Περίπατος Βοτανογνωσίας στο "Μονοπάτι των Ξωτικών" Διάρκεια: 5 ώρες. Βαθμός δυσκολίας: Μικρός. Ώρα
    συνάντησης: 8:30 πμ. Αρχηγός: Λ. Τρικιριώτης.
 
.


  • ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

    Στη διάρκεια του τετραμήνου θα γίνονται μικρές δράσεις/εξορμήσεις σε σημεία ορειβατικού/αθλητικού/φυσιολατρικού ενδιαφέροντος για μικρές ομάδες με πρωτοβουλία και ευθύνη μελών του Συλλόγου, οι οποίες θα ανακοινώνονται λίγες μέρες νωρίτερα τηλεφωνικά και στα μέσα κοιν. δικτύωσης από τον εκάστοτε υπεύθυνο/αρχηγό της δράσης.
 
.


  • ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ:

    α) Το πρόγραμμα που δημοσιεύουμε, δεν είναι περιοριστικό αλλά υπόκειται σε τροποποιήσεις λόγω καιρικών συνθηκών και ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών. Ενδεχόμενες τροποποιήσεις θα ανακοινώνονται το συντομότερο δυνατό με ευθύνη του αρχηγού κάθε δράσης/εκδρομής.

    β) Πέντε μέρες το αργότερο πριν κάθε δραστηριότητα του προγράμματος θα γίνεται ειδική ανάρτηση στο ιστολόγιο του Συλλόγου όπου θα περιγράφονται αναλυτικά το σχέδιο, οι λεπτομέρειες και οι απαιτήσεις κάθε εκδρομής.


 
.

Ευχαριστούμε.
Σας περιμένουμε!

Το Δ.Σ.





    Σχόλια, ερωτήσεις και πληροφορίες εδώ καθώς
    και στο γκρουπ "Ορειβάτες Πεζοπόροι Ικαρίας" στο facebook.

    Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, 2015
    .
    .

    2 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    Κοπή της Πίτας, που;
    Σε μαγαζί; Σε αίθουσα χωριού; Ή κάπου στο βουνό; Θα πρότεινα να γίνει η Κοπή μέσα στη βαθιά "καρδιά του Ράντη" αλλά θα έχετε πάει στην περιοχή μόλις μια βδομάδα πριν.
    Τέλος πάντων, ό,τι πείτε. Ωραίο το πρόγραμμα. Πολύ προγραμματισμένο! :)

    Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας είπε...

    Θαυμάσια ιδέα, Νανά!
    Μόνο που δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε. Δεν ήμαστε όλοι αγρίμια...